В Словения притеснени за Стоянович, публиката бяга от Герена

OFFNews 07 декември 2018 в 13:34 1291 0

Жестоката издънка на Левски срещу Септември в сряда не бе подмината в Словения, чийто бивш национален селекционер е Славиша Стоянович.

"След пораженията в последните три кръга, той е изправен пред нов проблем. Левски не успя да победи съгражданите от Септември, които са предпоследни, въпреки че повеждаше на два пъти".

"Домакините откраднаха 2 точки от треньора, роден в Любляна, с гол в 94-ата минута. Интересното е, че Стоянович бе елиминиран по този начин и от турнира за Купата на България. Черно море стигна до равен в редовното време и победа при дузпите", пише сайтът "Siol".

Иначе Левски може да запише нова слаба посещаемост в събота, когато приема Етър, показват данните от продажбата на билетите за мача до момента. Те бяха пуснати в продажба вчера, когато бързо бяха разграбени по-хубавите места на централната трибуна.

Издънката със Септември обаче доведе до застой, феновете се колебаят дали да подкрепят любимците си или не, пише "Меридиан мач". Срещу Дунав на "Герена" бе записан антирекорд от началото на първенството.

Тогава с мъка дойдоха 1000 зрители, припомня изданието и допълва, че треньорът на Левски Славиша Стоянович ще предприеме сериозни промени в състава, за да спре свободното падане, което може да настъпи при нова издънка. Те не са забравили фактът, че през миналото първенство Етър им създаде доста главоболия в София.

Самият треньор не скри след срещата със Септември, че е разочарован от футболистите и особено от изявите им през първото полувреме. Очаква се една от жертвите да бъде Паулиньо, който с нищо не показва, че заслужава титулярно място.

Същото важи в последно време и за Милош Цветкович. Освен това Стоянович ще трябва да пробва и нова двойка в центъра на защитата, след като Давид Яблонски не успя да се опази и получи пети жълт картон.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови