В Левски представиха новия треньор

OFFNews 10 ноември 2020 в 13:32 1785 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков представи новия треньор на тима Славиша Стоянович.

Събитието стартира в 10:30 часа в миксзоната пред сектор "В" на стадион "Георги Аспарухов".

"Славиша много обича Левски, разбрахме се много бързо. За да няма спекулации относно договора му - той е назначен, като спортен директор и треньор. Желая му успех. Може да бъде сигурен, че зад гърба си има целия клуб. Заради новите заразени в клуба разпускаме отбора до петък.

Имам впечатления от работата на Славиша Стоянович още от преди 2 години. Говорих с много хора и нямаше нито едно отрицателно мнение за него. Левски намери правилния треньор. Не сме поставяли никакви условия на Стоянович. Единственото е, че започваме да изграждаме отбор за следващата година. Трябва да избегнем и грешките в селекцията", започна Наско Сираков.

"Щастлив съм, че съм в Левски. Знам, че клубът се намира в тежък период. Много хора ме питаха дали не съм луд, че поемем тима. Има нещо по-важно от парите - емоцията, хората, които обичат и помагат на Левски“. Съгласих се бързо да дойда. Искаме да вдигнем отбора на крака и да се върнем бързо в челото. Не е лесно да се носи фланелката на Левски. Благодаря за получения шанс. Трябва да си свършим работата", каза Стоянович.

"Много е труден моментът. Има много болни футболисти, има и национали. Предстои ни мач с ЦСКА. За първи път съм в такава ситуация и не мога да кажа конкретно какво ще правим. Ще се движим ден за ден. Ще започнем тренировки и ще чакаме националите да се завърнат.

Гледал съм мачове на Левски и анализирах всичко, каквото е възможно. Едно е обаче да ги гледаш на живо, друго е пред компютъра. Има много нови играчи. Ще изчакам да видя всички на терена, а след това ще говорим по-конкретно какво искам от тях. Със сигурност има неща, които да подобрим.

Лошото е, че в тези 14 дни няма да можем да работим сериозно и ще трябва да изчакаме. Надявам се ситуацията със спортния директор да бъде решена по-скоро, тъй като съм треньор и работата ми е на терена. Договорът ми е за две години. Ще работя с настоящите помощници. Чакам и моя асистент от Словения. Може да остана повече от две години, може и по-малко. Зависи от играта, резултатите. Трябва да сме спокойни и да вярваме. Не е моментът за гръмки изказвания, сега трябва да работим", допълни наставникът.

"Резултатите могат да се мерят с точки, с добра игра, с представяне на футболистите, с шампионска титла. Чакам да се запозная с играчите и да говорим какво се изисква от тях, както на терена, така и извън него.

При мен няма промяна. Завинаги оставам рок енд рол. Искам рок енд рол и на терен, но дисциплиниран. Ще искам по-добро представяне от всички", категоричен бе Стоянович.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews