В Кипър се мръщят на Валери Божинов

OFFNews 12 януари 2018 в 12:25 7190 1

Бившият нападател на националния отбор Валери Божинов не е особено желан от треньора на кипърския Анортозис Рони Леви.

Валери кара проби в Анортозис, но формата му явно не е впечатлила израелския специалист, който търси подсилване на атаката, пише  местното издание "Политис", цитирано от Спортал. Бившият нападател на грандове като Ювентус, Манчестър Сити, Парма, Спортинг (Лисабон), Левски, Партизан Белград не е негов първи избор.

Леви търси нападател в добра игрова форма, който да бъде готов незабавно да помогне на тима в борбата за титлата в Кипър.

Провъзгласилият се Императора по време на престоя си в Китай таран не е играл от септември, а от началото на октомври е без отбор, след като прекрати договора си с швейцарския Лозана. Именно това не пасва на концепцията на треньора за желаното ново попълнение.

Наставникът на гранда от Острова на Афродита все пак не се е отказал от българина и може да се обърне към него, ако не намери по-подходящ нападател.

Междувременно бившият национал продължава да тренира самостоятелно в Белград в очакване да си намери нов клуб.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12182

1

sawall

12.01 2018 в 12:50

Божинов имаше огромен потенциал, можеше да стане един от големите играчи за последните 10-15 години, но пропиля всичко. Направо е тъжно да гледаш толкова талант да отива на кино заради гевезелъци.