Украински гранд следи звезда на ЦСКА

OFFNews 30 януари 2018 в 10:07 4444 0

Снимка cska.bg

Една от водещите спортни медии в Украйна потвърди, че Динамо (Киев) е набелязал крилото на ЦСКА Кирил Десподов. Според местното издание на популярния вестник "Спорт Експрес" 21-годишният талант на "червените" е попаднал в трансферния списък на киевчани. В материала се уточнява, че той не е водеща опция, но ще бъде наблюдаван и занапред.

Десподов попадна в полезрението на спортния директор на Динамо Алексей Михайличенко с изявите си в контролата с Дзянсу (8:0), когато вкара хеттрик. Десподов игра и в спаринга с Динамо (0:0), когато пак беше следен от украинците.

"Тема Спорт" се свърза по телефона с Михайличенко, но легендата на съветския футбол бе лаконичен: "Наблюдаваме много играчи, не бих искал да коментирам конкретни имена".
Той добави, че му е било интересно да наблюдава контролата между "червените" и Динамо: "Получи се интересен и полезен мач и за двата отбора. Още обаче сме на ранен етап от подготовката и няма нужда от прибързани анализи", добави Михайличенко.

Бившият плеймейкър е играл за Динамо (Киев), Сампдория и Рейнджърс, а с националния отбор на СССР става олимпийски шампион през 1988 година и сребърен медалист от европейското през същата година. Избран е и за Футболист на СССР за 1988 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!