Турция се моли за Фатих Терим, Императора е в болница с коронавирус

OFFNews 24 март 2020 в 07:39 2802 0

Южната ни съседка Турция беше разтърсена от новината, че най-известният и обичан треньор и бивш футболист Фатих Терим е дал положителна проба на тест за коронавирус.

За това съобщи сам 66-годишният специалист в Инстаграм, като побърза да успокои феновете, че се намира в сигурни ръце в болница и призова хората да не се тревожат за него, а да помислят за собствената си сигурност.

Терим стана втората жертва на вируса в структурите на гранда Галатасарай. По-рано и вторият президент на Галатасарай Абдуррахим Албайрак също даде положителен резултат на изследване за новия вирус.

Помощниците на Терим Хасан Шаш и Юмит Давала пък са дали отрицателни тестове.

Турция беше една от страните, които последни спряха футболното си първенство и това вероятно има връзка с разпространението на вируса в Галатасарай.

"Турция е с теб, Фатих Терим", написа популярният "Хюриет".

От клубовете Бешикташ, Фенербахче, Трабзонспор и местната федерация изпратиха окуражителни послания към Терим за скорошно оздравяване.

"Не мога да опиша ужаса, който изпитвам и болката, че не мога да бъда до теб в този момент", написа в емоционално съобщение дъщерята на Терим Бусе Бахчекаплъ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови