Треньорът на ЦСКА даде предимство на Левски в дербито

OFFNews 23 септември 2018 в 10:30 1410 0

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро изрази мнение, че Левски ще има минимално преимущество срещу неговия отбор с оглед на това, че ще има по-лесен мач през седмицата за Купата на България.

Сърбинът сподели мнението си след успеха над Ботев (Враца) с 2:0. "Армейците" победиха с 2:0 в мач от деветия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Огоста" в Монтана.

"Всеки мач е труден, това е сериозна седмица за нас, защото имаме 3 силни мача, доволен съм, че направихме първата стъпка към успеха", заяви треньорът на столичани.

"Ще бъде трудно във вторник срещу Монтана. Мачовете за Купата винаги за по-специални, а дербито е най-трудният двубой от всички. Не смятам, че в дербитата има фаворит. Мисля обаче, че Левски има леко преимущество, защото за Купата няма кой знае колко труден мач (б.р. "сините" срещат Атлетик Куклен).

Ще направим всичко възможно да спечелим срещите с Монтана и Левски", коментира Ел Маестро.

ЦСКА остава на лагер в Монтана, където във вторник (25 септември) от 19:00 часа на стадион "Огоста" ще се изправи срещу едноименния отбор в мач от 1/16-финалите на турнира за Купата на България. В следващия кръг от Първа лига е първото вечно дерби за сезона. ЦСКА ще приеме Левски на Националния стадион "Васил Левски" на 29 септември (събота) от 17:00 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови