Тити Папазов обяви, че напуска надзора на Левски под натиск

OFFNews 24 август 2022 в 11:52 2798 0

Константин Папазов

Снимка Фейсбук/Личен профил

Константин Папазов

Тити Папазов е бил принуден да подаде оставка като член на Надзорния съвет на футболен клуб "Левски" - написа той във Фейсбук след вчерашна среща между ръководството на синия клуб, шефовете на генералния спонсор "Палмс бет" и фенове. 

Днес Папазов пише:

"Подадох оставка от Надзорния съвет. Собственикът трябва да реши дали ще я приеме. Бях принуден да взема това решение под натиск. Мисля, че ако аз съм проблемът, това е най-лесното решение за мен. Винаги съм работил с любов за "ЛЕВСКИ" и абсолютно безкористно! Горд съм, че преди малко повече от две години бях в основата "ЛЕВСКИ" да си възстанови своята автентичност. Година по-късно да намери подкрепата на генералния спонсор PALMS BET! Само "ЛЕВСКИ" за всички истински и безкористни ЛЕВСКАРИ! Завинаги един от ВАС!!!".

След това пусна и друг пост, в който обяви, че с това си изявление приключва темата и няма да прави повече коментари.

"До всички медии и журналисти! 28 години не съм отказал никому интервю. Темата с оставката ми е напълно изчерпана в предишният пост. На този етап не смятам да кажа нищо повече. Благодаря Ви предварително. Бъдете коректни един към друг" - пише той.

След срещата Петър Ганев от Надзорния съвет сподели също в социалната мрежа:

"Днес се проведе дълга, откровена и отдавна чакана среща за бъдещето на "Левски". Клуб, привърженици и спонсор поставиха всички проблеми на масата, потърсиха възможни решения и дадоха началото на процес, който цели пълното оздравяване на любимия клуб. Вярвам, че всички замесени страни оценяват отговорността "Левски" да продължи развитието си в правилната посока. Затова и няма “лавина” от коментари и изказвания непосредствено след срещата. Предстои много работа".

Константин Папазов имаше водеща роля през лятото на 2020 г. при прехвърлянето на собствеността от тогавашния собственик Васил Божков. Първоначално баскетболният треньор бе изявил готовност той да приеме акциите и да се погрижи за спасяването на "Левски". В крайна сметка мажоритарният дял (86,6%) бе джиросан на Наско Сираков, който веднага заяви, че ще даде 35% от този дял на Папазов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови