ЦСКА 1948 покани Мартин Камбуров

OFFNews 15 юли 2017 в 17:21 2908 0

Снимка Facebook: Lokomotiv Plovdiv forever

Има вероятност Мартин Камбуров сензационно да премине в отбора на ЦСКА 1948 и да се събере с бившите си съотборници от Локо Пд Кирил Котев и Емил Гъргоров, пишат колегите от PlovdivDerby.com.

Камбуров има официална покана от клуба, който започна от аматьорските дивизии, а този година ще се състезава в родната В група.

В тима вече е бившият съотборник на Мартин - Кирил Котев, а червените преговарят и с Емил Гъргоров. Привличането на подобни футболисти говори за сериозна финансова стабилност в клуба, където ежеседмично представят спонсор след спонсор.

Съществува и вероятност Камбуров да продължи кариерата си в Черно море, ако желанието му е да продължи да чупи рекорди за попадения в елита на българския футбол.

В понеделник на Лаута Камбуров би трябвало да се срещне с Христо Крушарски и окончателно да стане ясно дали легендата и Локо Пд ще се разделят.

Поне така президентът на смърфовете анонсира. Президентът на черно-белите заяви вчера, че в първия ден от новата седмица в 16:00 часа лично ще раздава пари в клуба.

Припомняме, че вчера голмайсторът и капитан на Локо - Камбуров напусна пловдивчани часове преди гостуването на Етър в първи двубой от новия шампионат, който завърши с победа 2:1 в полза на "смърфовете".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!