Стойчо Стоев: Опитвам се да предам моето спокойствие на футболистите

OFFNews 09 юли 2019 в 14:44 1058 0

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели, че очаква труден мач срещу Ференцварош. Специалистът говори при заминаването на "зелените" за Будапеща. 

Двубоят с Ференцварош от квалификациите на Шампионската лига е от 21:00 часа в сряда на стадион "Групама арена".

"Отиваме с нагласата да победим, не просто да направим добър мач. Проучихме ги, естествено. Доста информация вече имаме. И футболистите ги гледаха. Мисля, че сме ги разучили добре.

Въобще няма да подходят защитно. Те са отбор, който обича да контролира топката. Играят футбол. Изглеждат добре и в двете фази на играта.

Контролът на топката ти позволява да създаваш повече голови ситуации, но не винаги е така. Стремежът ни е да контролираме топката и да създаваме положения, от които да отбележим.

Въпросителни винаги има пред един треньор. Мисля, че поне за утрешния мач съм ги решил. Най-добре, ако може да запазим вратата суха и да отбележим гол.

Опитвам се да предам моето спокойствие. Дано се получи, защото ще бъде напрегнат мач. Стадионът ще бъде пълен, което е хубаво. Трябва да се представим добре.

Вандерсон все още лекува контузия. Опитахме се да коригираме слабостите. Ако си позволим да ги допуснем и срещу Ференцварош, ще бъдем наказани.

Не отиваме да се затворим, а да играем атакуващ футбол. Няма да пренебрегваме и дефанзивната част на играта", каза Стоев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови