Стойчо Стоев: Лудогорец ще подходи отговорно към мача с Левски

OFFNews 17 май 2019 в 14:40 1420 0

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели, че разградчани няма да подценят мача срещу Левски. Двата тима ще се изправят един срещу дриг утер от 18:00 часа на "Лудогорец Арена".

"Отборът е в добро състояние. Футболистите тренират нормално. Здрави са. Това е най-важното. Труден мач ще е. В последните два двубоя Левски показва добра игра.

Няма да е леко, тъй като се срещат два отбора, които искат да победят. В Лудогорец има достатъчно футболисти, които могат да заместят адекватно Вандерсон. Така, че да не се отрази неговата липса.

Очакването, че ще е лесен мач е измамно. Това, че си победил в предните срещи не значи нищо. Всеки двубой е различен по стойност. Играе се в различно време. В никакъв случай няма да подценим сблъсъка.

Отборите в България трудно ще се изненадаме, тъй като се познаваме доста добре. Вярвам, че моят отбор ще подходи отговорно към мача, за да се представим на ниво.

Трудно ми е да прогнозирам колко решаващ ще бъде резултатът. Всеки мач до края на първенството ще е от изключително значение за нашия отбор. Сега сме фокусирани към Левски.

Оставащите срещи до края не са леки и в тях аз не бих подходил с презумцията, че сме шампиони. Тепърва предстои да станем", каза Стоев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови