Стоичков твърдо против трансфера на Неймар в Барса

OFFnews 15 август 2019 в 10:49 2068 0

Христо Стоичков се обяви твърдо против трансфера на Неймар от Пари Сен Жермен обратно в Барселона. Легендата на каталунците смята, че връщането на бразилеца на "Камп Ноу" ще е голяма грешка от страна на ръководството.

"Барселона не се нуждае от Неймар. Няма място за него в отбора. Там са Гризман, Суарес, Меси, Дембеле. Къде ще играе той? Освен това и феновете са обидени на Неймар за начина, по който си тръгна и едва ли ще му простят. Може би в отбора има и футболисти, които биха се радвали Неймар да се върне. Може би те настояват пред президента да направи необходимото по въпроса, но клубът няма парите, които иска Пари Сен Жермен. Ако Неймар се върне, той ще е като бомба в съблекалнята", смята Стоичков.

"Барселона не показва уважение към собствените си футболисти, като се опитва да ги махне от тима. Ето, например Иван Ракитич. Той е много свестно момче и винаги се е раздавал за Барса. Или пък Филипе Коутиньо, за когото платиха 150 млн. евро. Не го защитавам без причина. Той притежава много качества. Вярно е, че имаше труден период, но класата му е безспорна", допълва Камата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!