Присъдата на феновете: Неймар, махай се!

OFFnews 12 август 2019 в 10:34 1824 0

Феновете на Пари Сен Жермен показаха категорично мнението си по казуса "Неймар". Бразилецът е обект на трансферни спекулации от началото на лятото, като все по-усилено се говори, че той ще напусне "Парк де Пренс". Изглежда и привържениците на клба искат точно това и са бесни от поведението на футболиста.

Те демонстрираха отношението си към него, издигайки няколко транспаранта с надписи от рода на "Неймар, махай се" и "Неймар, кучи син" по време на мача от първия кръг на Лига 1 срещу Ним (3:0). Освен това нападателят бе обект на постоянни обиди от трибуните, някои от които дори на лична основа, отнасящи се към обвиненията в изнасилване към бразилеца от Нажила Тринидаде.

Неймар ядоса феновете на ПСЖ не само с желанието си да си тръгне, но и с думите си, че най-сладката победа в кариерата му е била с екипа на Барселона именно срещу ПСЖ (6:1) в Шампионската лига.

Треньорът на ПСЖ Томас Тухел не включи Неймар в групата за мача с Ним. Последните информации са, че най-вероятно бразилецът ще бъде продаден на Реал Мадрид.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови