Стана ясно защо Спартак натиска Попето за трансфер

OFFNEWS 25 декември 2016 в 20:02 5388 0

Лъснаха причините защо московския гранд Спартак упражнява натиск върху бившия капитан на националния отбор Ивелин Попов да се съгласи да бъде трансфериран в турския Трабзонспор.

Руснаците са хвърлили око на черногореца Стеван Йоветич от Интер Милано. Спартак е готов да плати трансферна сума от 15 млн. евро. Отделно на черногореца е обещана годишна заплата от 3,5 млн. евро. Интерес към Йоветич има и от Китай, но футболистът е категоричен, че не иска да напуска Европа на този етап от кариерата си.

Нападателят бе близо до трансфер в Спартак и през лятото, но тогава не искаше да ходи в Русия. От началото на сезона Стеван обаче е записал едва 67 минути за Интер и перспективата да заиграе редовно в Русия вече не е толкова непривлекателна за него.

В същото време турският Трабзонспор дава 5 милиона евро за българския национал в редиците на Спартак (Москва) Ивелин Попов. Шесткратният шампион на южната ни съседка продължава да води преговори за трансфера и е готов да вдигнеофертата на шест милиона евро за юношата на Левски, пише вестник "Фанатик".

За подписа на играча настоява упорито старши треньорът на Трабзонспор Ерсун Янал. Самият Ивелин Попов обаче не иска и да чуе за подобна възможност.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови