Специалния разкри какво иска от бъдещия си клуб

OFFNews 01 ноември 2019 в 12:46 1284 0

Треньорът Жозе Моуриньо разкри изискванията си за бъдещото му работно място. Специалния иска от бъдещия си клуб възможности за спечелване на трофеи.

В последно време слуховете пращат португлаеца в английската Висша лига и по-точно към Арсенал и Тотнъм. Покрай лошото представяне на Реал Мадрид напоследък не се изключва и възможността Моуриньо да се завърне на "Сантиаго Бернабеу".

"На мен винаги ми е харесвало чувството за неизвестност. Нужна е гъвкавост, за да побеждаваш в Италия, Англия и Испания. Нужно е да избереш правилния път към успеха, дори ако трябва да тръгнеш срещу своите идеи.

От моя страна има само едно изискване. Имам един вид своя патология - трябва да играя, за да побеждавам. Ако не побеждавам, тогава търся проблема в себе си, в играчите, в клуба, в клубната структура.

Но имам нужда от проект, в който ще имам чувството, че се боря за победа. Не е за мен, ако някой ми предложи вълшебен, невероятен, удивителен контракт за 10 години и ми каже, че целта пред отбора е да остане в горната половина на таблицата и ще е прекрасно, ако завършим седми.

Това е моята природа. Разбира се, понякога си спомням, че и преди побеждавах, но не бих бил себе си, ако не исках да спечеля отново. Точно това искам от следващата си работа", каза Моуриньо.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови