Симоне Индзаги: Да имаме такава възможност и да я пропуснем... Жалко

Василен Петров 13 октомври 2022 в 11:50 699 0

Симоне Индзаги

Снимка GettyImages

Италианският треньор е доволен от представянето на неговите играчи и в двете срещи с каталунския гранд.

Старши-треньорът на Интер Симоне Индзаги коментира равенството 3:3 в гостуването на Барселона. 

"Има съжаление у мен. Да ни се даде такава възможност да държим последния шанс в ръцете си, а ние да го пропуснем... С победата ние щяхме да се класираме предсрочно за следващата фаза, а сега трябва да играем още два мача. Но пък направихме два мача с Барселона, които ще останат в съзнанието на хората, два мача с отпечатък върху футбола. 

"Играхме страхотен мач, искахме да пренапишем историята на Интер. Щяхме да направим изключителна стъпка, ако с една такава победа се бяхме класирали предсрочно. Но сега трябва да направим тази последна стъпка пред нашите фенове срещу Виктория Пилзен", добави още наставникът по повод предстоящите срещи в надпреварата, които ще се проведат на 26 октомври. 

"Но поздравих момчетата за представянето срещу отбор, който винаги е бил величина. Много създадохме, заедно се защитавахме и пред нашата врата. Наложи ни се да играем рисковано, след като изоставахме в резултата, но това го правихме да самия край. Смятам, че имахме положения и при 0:0, така че имаме право да съжаляваме за пропуснатата дузпа", довърши Индзаги.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews