Сашо Диков предаде акциите на Левски на Павел Колев

OFFNews 13 май 2020 в 12:26 5966 1

Известният журналист Сашо Диков, който се оказа в ролята на куриер на акциите на Левски, ги занесе на стадион "Георги Аспарухов", за да ги предаде на изпълнителния директор Павел Колев.

Това стана след отказа на премиера Бойко Борисов да ги вземе. Преди да се качи в кабинета на Колев, Диков разкри, че такава е била волята на Божков, след като е научил, че Борисов отказва да ги приеме.

"В 9,41 часа получих следния СМС от него: "Сашо, щом ББ не иска, да ги оставим на Левски и той да се оправя после, нали е най-големият фен".

"Аз съм само куриерче, зайчето Спиди. Аз не разбирам юридически нещата, никога не съм се занимавал с ценни книжа. Отивам, дават ми документи и само ги нося. "Гаден" ход направи Божков, защото постави Борисов в небрано лозе. Премиерът можеше да приеме дарението и след това да ги прехвърли на Константин Папазов или Павел Колев например", каза Диков на влизане. Десетина минути по-късно той излезе и каза, че Колев е приел акциите и ги е прибрал в касата.

"Всички въпроси вече задавайте на Павел Колев. Моята роля в тази работа приключи. Ако някой смята, че мога да помогна с нещо за спасяването на Левски, може да ме потърси", завърши Диков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3810

1

Пенчо бре

13.05 2020 в 13:08

Ако се беше занимавал с "ценни книжа", Сашо Диков можеше да предаде пакета в деловодството и да получи входящ номер, да "входира", както обичаше да казва друг известен гербер, г-н Цветанов. Тогава щеше да падне та.ак с цвета на юридическата герберска мисъл. От напрежение барни ръбълите, шяха да получат възпаление на ... хмм... мозъка!