Роналдо се разкая за думите си, че напуска Реал

OFFNews 27 май 2018 в 18:07 4047 0

Мегазвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо се разкая за думите си минути след финала на Шампионската лига, спечелен от "белия балет" с 3:1 срещу Ливърпул, че краят на престоя му на "Сантяго Бернабеу" наближава.

Ден по-късно португалецът обясни, че не е бил разбран правилно, като допусна, че може би вината е и негова, защото не се е изразил ясно.

"Сега не е моментът да говорим за лични дела. Да спечелиш Шампионската лига три пъти поред е нещо прекрасно, специално и историческо", добави португалецът, който вкара 15 гола в 13 мача като титуляр. Възможно е Роналдо да е бил афектиран от това, че не успя да се разпише.

Той имаше няколко възможности да това, като последната беше в добавеното време, когато негова голова атака беше прекъсната от нахлул на терена фен. Малко след това реферът свири край на срещата. Преди това пък той се ядоса на съотборника си Гарет Бейл, който вместо да му подаде реши да действа самостоятелно в търсене на хеттрик и се провали.

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес прие спокойно криворазбраните думи на Роналдо.
"Въпросът за напускането му не стои. Той си има договор. Радвам се, че е спечелил пет Шампионски лиги. Точно като мен", коментира Перес.

Испанският бизнесмен беше на трибуните на стадион "Олимпийский" в Киев, където беше и премиерът Бойко Борисов. Българският правителствен ръководител, който е на работно посещение в Украйна, успя да се снима с Перес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!