Прогнозите на Бойко Величков: Търсете над 2,5 гола на Лудогорец - Дунав

OFFNews 09 април 2017 в 14:35 2646 0

Наситената футболна програма в днешния ден със сигурност изкушава тотоманиаците да потърсят начин да увеличат бюджета си за празниците. Един чудесен ориентир за търсачите на печалба са майсторските и аргументирани прогнози на нашия експерт Бойко Величков.

Лудогорец - Дунав: над 2,5 гола

С оглед на огневата мощ на Лудогорец, както и на факта, че Дунав е един от отборите, които бележат във вратата на шампионите, считам за логично да се потърси тази опция.

Щутгарт - Карлсруе: 1

Устремилият се към завръщане в Първа Бундеслига традиционно силен отбор на Щутгарт със сигурност няма да пропусне да победи закъсалия Карлруе. Играл съм в Германия и знам добре, че там няма сигурни мачове, но отчайващата позиция на гостите и амбицията на домакините сякаш предопределят подобен изход.

Съндърланд - Манчестър Юнайтед: 2

"Червените дяволи" са непостоянни, но предвид поставената голяма цел пред отбора - класиране в топ 4 и участие в Шампионската лига през новия сезон, смятам че ще победят Съндърланд, който е доста подходящ съперник за тима на Жозе Моуриньо.

Евертън - Лестър: гол/гол

Евертън е традиционно силен домакин, докато възроденият след освобождаването на Клаудио Раниери тим на Лестър бележи вече редовно. Попадения и в двете врати ми звучи като добра опция за залагане.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови