Принцът избира между Рим и Токио

Тоти има изкушаваща оферта от японски клуб

OFFNews 10 юли 2017 в 13:10 1637 0

Легендарният капитан на Рома Франческо Тоти има два варианта за продължаване на кариерата си, пишат медиите в Италия.

Последният сезон, който завърши може да не е последният за Тоти в неговата кариера, а 40-годишният нападател има оферта от японския Токио Верди. Ако той откаже този вариант ще заеме една от административните длъжности в Рома.

"Агентът на Тоти коментира, че пред него има два варианта, Тоти имаше предложения от Маями и Лос Анжелис, но те не са разглеждани.

Така или ще отиде да играе в Токио или ще заеме административен пост в Рома", сподели президентът на японския клуб Хидеюки Ханю.

"Имаме нужда от футболист като Тоти, той е особен, не ни трябва друг, а единствено той", добави японецът. В момента Токио е на 5-о място в таблицата във втория по сила шампионат на Япония.

Припомняме, че преди около два месеца живата легенда на Рома се сбогува с клуба на сърцето си след изпълнен с много драма мач срещу Дженоа в последния кръг на Серия А.

След края на мача Тоти, придружен от съпругата си Илари Блази и трите им деца, направи почетна обиколка на стадиона, поздравявайки развълнуваните фенове на тима, които в негова чест бяха облекли фланелки с номер 10 и името му.

От очите на 40-годишния футболист потекоха сълзи, плачеха и феновете на трибуните, които бяха щастливци да видят за последно своя капитан в игра.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки