Подиграха се с бивш мениджър на Ливърпул заради трансфера на Ники Михайлов

OFFNews 05 април 2020 в 16:43 5472 0

Авторитетното издание "planetfootball.com" реши да се разрови из архивите и под прицел застана бившият мениджър на Ливърпул Рафаел Бенитес. Медията изреди няколко екс играчи на мърсисайдци, които са привлечени под ръководството на специалиста, но не са оставили никаква следа след себе си в клуба. 

Българската следа в слуая тук е вратарят Николай Михайлов, който е определен от изданието, като "играч, който със сигурност нито един фен на Ливърпул не помни".

Името на стража на Левски се нареди до още петима футболисти, привлечени в тима от бившия мениджър Рафаел Бенитес, който остана в историята на мърсисайдци със спечелената Шампионска лига през 2005 година.

Освен българина, в черния списък попаднаха и играчите Себастиан Лето, Кристиан Немет, Габриел Палета, Антонио Бараган и Набил Ел Жар.

"Михайлов е може би вторият най-известен футболист в семейството си след баща си Борислав, който има над 100 мача за България. Той започва кариерата си в Левски, а изявите му предизвикаха яростта на привържениците и доведоха до предположения, че той играе заради произхода си.

Това не попречи на Ливърпул да подпише с вратаря. Клубът не успя да му уреди работна виза за Англия и той прекара три години под наем в Твенте, а след това премина за постоянно при нидерландците.

Невероятното е, че в момента на подписването си с Ливърпул, Михайлов е смятан за един от 50-те най-вълнуващи таланти на световния футбол", пише "planetfootball.com".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови