Плашили с изнасилване бивш доктор на Челси

OFFNews 26 ноември 2016 в 15:58 11280 0

Бившият доктор на Челси Ева Карнейро призна, че е получавала смъртни и сексуални заплахи, откакто се раздели със "сините" от Лондон.

В момента 43-годишната дама има лекарска практика на известната с медицинските си услуги улица "Харлей Стрийт" в центъра на Лондон.

"Получих смъртни заплахи чрез интернет. Атакуваха ме и със заплахи за сексуално насилие. Това са едни безлични страхливци, които трябва да отговарят пред закона", казва Карнейро пред английския "Телеграф" в първото си интервю след напускането на Челси.

Тя се върна и към скандалния случай от лятото на 2015 година, когато ядоса Жозе Моуриньо, намесвайки се без негово разрешение в срещата със Суонзи.

"Когато си лекар, носиш дълг и отговорност. Здравето е преди всичко, независимо дали си на футболното игрище, в болницата или на фронта по време на военни действия.

"Широко прието е, че във футбола има проблем с дискриминацията. Аз също го усещам така. За сексизма се говори много по-малко, отколкото за антисемитизма и расизма", добавя чаровната британка, коятое е родена в Гибралтар през 1973 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови