Наско Сираков поведе поход до "Могилката" в чест на 106 години футболен клуб Левски

OFFNews 24 май 2020 в 15:42 4131 0

Снимка levski.bg

Наско Сираков поведе "синьо" шествие по повод 106-годишнината от основаването на футболен клуб Левски.

Легендата на "сините", който очаква да придобие акциите на ПФК Левски в предстоящата седмица, застана начело на похода заедно с друга легенда - Кирил Ивков, от паметника на Апостола до могилката пред 22-о училище, където клубът е основан на 24 май 1914 година.

Ивков и бившият нападател Георги Цветков поднесоха венец пред паметника на Васил Левски, преди да стартира шествието, в което се включиха още изпълнителният директор на клуба Павел Колев, ветерани и привърженици.

"Честитя на всички българи този светъл празник - Деня на славянската писменост, просвета и култура. Честитя и на всички левскари 106-годишнината на клуба. Легитимиран към от цялата синя общност, но не съм легитимиран документално и юридически. Когато акциите са в мен, ще свикам пресконференция и ще отговаря на всички въпроси", каза Сираков пред репортери.

Сред присъстващите на шествието бе и бившият собственик на Левски Тодор Батков.

"Решението със Сираков е много добро. Той е най-успешният спортен ръководител. Дайте да се обединим около него и с общи усилия да продължим напред. Левски е начин на живот. Поклон пред всички, които дават средства. Трябва да продължим по този начин, да се преодолее тази криза. Вярвам, че акциите ще бъдат прехвърлени на Наско Сираков.

Трябва да се направи сериозна организационна реформа", коментира Батков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови