Милош Крушчич остава начело на ЦСКА

OFFNEWS 06 януари 2020 в 09:30 1556 0

Милош Крушчич остава треньор на ЦСКА. Той ще изведе отбора днес от 11,00 часа за първото занимание през 2020 година.

Малко преди тренировката сърбинът ще говори за първи път пред медиите като постоянен треньор, след като досега беше временен. Ръководството е решило да му гласува доверие след позитивните резултати под негово ръководство, които тимът записа в края на есенния полусезон. С него начело ЦСКА е в серия от 8 мача без загуба във всички турнири (6-2-0), като няма и допуснат гол (15:0). От Борисовата градина не съобщиха официално в сайта си, че Крушчич остава начело, но това ще бъде обявено днес.

На този етап ЦСКА има само един нов играч. Това е централният нападател Ахмед Ахмедов, който беше закупен от Дунав Русе. Очаква се по време на трансферния прозорец да бъдат привлечени още две или три новип попълнения.

В София от вчера е и Едвин Джеси, който се завърна от преотстъпване в Далас. Отново в ЦСКА е и Божидар Чорбаджийски, който се завърна от наем във ФКСБ.

Бившият треньор на тима Люпко Петрович също се появи в София в неделя. Опитният сърбин напусна треньорския пост в началото на октомври, но продължава да помага на клуба.

Сърбинът сам призна, че е готов да наблюдава потенциални нови попълнения. В момента Петрович има и консултантска роля към ръководството, но не се меси в работата на своя бивш помощник Милош Крушчич. Люпко беше назначен като съветник през декември 2018 година, но след това застана начело в триумвират с Добри Митов и Димитър Пенев.

След загубата с 1:3 от Черно море той пое еднолично треньорския пост. На 29 септември 2019 година той подаде оставка след загубата с 1:2 от Берое в Стара Загора. Тогава публиката скандираше за оставката му, а самият Люпко призна, че именно това го е провокирало да си тръгне сам.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови