Меси: Загубата от Атлетико боли, защото е за трофей

OFFNews 10 януари 2020 в 15:32 1839 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси сподели, че въпреки драматичната загуба от Атлетико Мадрид (2:3), каталунците са играли много добре срещу "дюшекчиите".

Снощи в полуфинала за Суперкупата на Испания шампионите в Ла Лига водеха в резултата с 2:1 до 81-ата минута, но допуснаха два късни гола и така отпаднаха от турнира.

"Не заслужавахме да загубим. Жалко, изиграхме силен мач, добре се чувствахме, дори по-добре, отколкото напоследък. Контролирахме мача и нападахме през цялото време.

За 10 минути обаче те обърнаха резултата, но ние трябваше да решим мача още преди това. Днес обаче направихме стъпка напред, въпреки загубата.

Доверие в Ернесто Валверде? Подкрепяме го, да. Работим, за да бъдем по-добри. Напоследък не играем добре, като трябва да си възвърнем нивото ни на игра, въпреки че сме лидери в Ла Лига.

Това поражение боли, защото е за трофей. Ние обаче играхме добре и нямахме късмет да си тръгнем с победата. Бяхме по-добрите през почти целия мач, но накрая печели този отбор, който вкара.

Няма значение дали е справедливо, или не - ние загубихме. Попаденията на Атлетико? Направихме ученически грешки и на практика им подарихме головете", каза Меси.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови