Меси, Неймар и Суарес си пишат в тайна група

OFFNews 01 юни 2019 в 17:27 2137 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси разкри, че често си пише с бившия си съотборник в състава на каталунците Неймар. Напоследък се спекулира усилено, че бразилецът работи по своето завръщане на "Камп Ноу".

"Имам група в WhatsApp, в която сме само тримата - аз, Луис Суарес и Неймар. Неймар е невероятен. Постоянно си говорим. Групата ни се казва Южноамериканците. Тримата южняци или нещо подобно", сподели Меси.

Аржентинецът говори пред Fox Sports Argentina, готвейки се за участие в Копа Америка с националния си отбор. До момента той има три загубени финала в турнира, както и второто място на Мондиал 2014 с екипа на южноамериканците.

"Моята мечта винаги е била да играя футбол и представям родината си. Искам да се откажа едва тогава, когато спечеля нещо с националния отбор. Колективът ни е много добър, ние сме задружни. Всеки един в отбора гори от желание да защитава честта на родината.

Не ми беше лесно да напусна Аржентина като дете, отивайки в Барселона. Като дете мечтаех да играя за Нюелс. Все още го мисля, но не зная дали ще се случи. Не съжалявам за решението си да отида в Испания. В Барселона съм голям късметлия, защото имам щастлив живот.

Отношенията ми с моята съпруга Антонела са фантастични, но след три момчета вече искам да имаме и момиче. Моят син Тиаго страда много, когато аз губя мачове. Случи се да ме пита защо загубихме след пораженията срещу Ливърпул и Валенсия във финала за купата на Испания.

Ще се откажа от футбола в деня, в който вече не се наслаждавам на играта. Все още се наслаждавам на всеки мач и тренирам по същия начин, както когато бях дете", каза Меси.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови