Мъри има рецепта за прекъсване на хегемонията на Лудогорец

OFFNews Последна промяна на 15 декември 2018 в 10:28 1315 0

Селекционерът на Казахстан Станимир Стоилов посочи как може да бъде прекъсната хегемонията на Лудогорец, която продължава вече седем години в родния елит.

Според бившия треньор на Левски претендентите първо трябва да се изравнят с шампионите и след това да започнат да ги надиграват постоянно.

"Левски и ЦСКА имат още доста да се потрудят, ако искат да свалят Лудогорец чисто от игровия връх. Аз лично ще подходя, ако съм на работа в конкурент на този тим, както беше в случая с Ботев, да изравня първо по игрови стил отбора.

Да играе толкова добре, колкото и те играят и да ги надиграва. И това да се случва постоянно", сподели Мъри Стоилов пред "Нова телевизия".

"Аз от дълго време повтарям, че на Левски проблемът никога не е бил финансов в последните години, винаги е бил спортно-технически за решаване.

През годините съм казал за Левски всичко. Убедих се, че никой от хората, които ръководят, не искат да го чуят, те се обиждат или се сърдят", добави българският специалист.

"Надявам се Левски най-после наистина да успее да спечели титлата. Това ще бъде един наистина дългоочакван подарък за всички левскари", каза още Стоилов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови