Малком мина прегледи в Барса, Рома се кани да съди Бордо

OFFNews 25 юли 2018 в 13:29 2301 0

Снимка Instagram

Бразилскoто дясно крило Малком премина успешно медицинските тестове и скоро ще бъде представен като ново попълнение на Барселона.

Очаква се той да облече за първи път фланелката на каталунците на американска земя, където отборът пристигна преди часове за предсезонното си турне.

21-годишният футболист ще хване първия възможен презокеански полет, за да се присъедини към тима. Първоначално Малком трябваше да се присъедини към Рома. Римският отбор дори обяви, че са постигнали договореност с Бордо. 

В крайна сметка крилото замина за Барселона, тъй като каталунците предложиха по-голяма трансферна сума - 41 милиона евро срещу 36 милиона от римляните.

Спортният директор на Рома Рамон Родригес Вердехо - Мончи заплаши, че ще даде Бордо на съд заради проваления трансфер на бразилеца.

"Ще търсим опциите за нас. Ще видим дали ще заведем дело. Вярно е, че не бяхме подписали нищо, но има куп съобщения с агентите и президента на Бордо, които имат стойност.

Шефът на Бордо Стефан Мартен ми каза, че са получили по-добра оферта от Барселона и ако не вдигнем нашата, няма как да получим играча. Казах му, че вече сме се договорили и че сделката е практически готова, но той ми обясни, че нищо не е подписано, въпреки размяната на някои документи за подписване.

Информирах нашия президент за промяната и той ми даде зелена светлина да натисна и да отправя нова оферта, която да бъде по-добра от тази на Барселона. И информирах Бордо, че нашата оферта е по-добра.

В 23 часа бяхме изготвили документ с офертата на нашия бос Палота. Но казах на Бардо, че това е достатъчно, защото не искахме да влизаме в търг. Не можехме да продължаваме така", каза Мончи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!