Лудогорец с интерес към вратар, готви изненада за Коледа

OFFNews 22 декември 2020 в 14:24 1982 0

Лудогорец е много близо до първи зимен трансфер. Очаква се "орлите" да привлекат вратаря на хърватския хит ХНК Горица Кристиян Кахлина, информира Спортал.

28-годишният страж наскоро подписа нов договор с третия в местното първенство и орлите ще трябва да платят трансферна сума.

В Хърватия смятат трансфера за сигурен и твърдят, че Кахлина ще е голяма загуба за Горица, който води люта битка с Динамо (Загреб) и Осиек за титлата, но се примиряват с този факт, защото стражът отидвал в българския великан Лудогорец.

През лятото вратарят е бил пред договор с френския Дижон, но сделката е пропаднала в последния момент.

Ако Кахлина бъде привлечен от родния шампион, то той ще се бори за титулярно място с националите Пламен Илиев и Владислав Стоянов.

Междувременно стана ясно, че от клуба подготвят коледна изненада за феновете си. В навечерието на светлия християнски празник клубът пусна в продажба луксозен шестлистов календар за 2021 година.

Изданието е насочено най-вече към привържениците на деветкратния шампион, които не могат да присъстват на стадиона заради пандемията от COVID-19.

Календарът съдържа паметни снимки на пълния "Хювефарма Арена" от няколко емблематични домакински мача на Лудогорец - с Еспаньол, Милан и Интер. Изданието може да бъде закупено от магазина на "зелените" в интернет.

В продажба са също работен и еднолистов календар на представителния отбор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови