Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Лудогорец и ЦСКА стартираха със загуби в Лига Европа

OFFNews 23 октомври 2020 в 00:35 1821 0

Участниците ни в груповата фаза на турнира Лига Европа Лудогорец и ЦСКА стартираха с домакински загуби участието си в надпреварата. "Орлите" отстъпиха в Разград с 1:2 пред белгийския Антверпен, след като допуснаха пълен обрат в срещата от група J.

Ихиньо Марин откри в 46-ата минута. Малко след това Каули пропусна отлична възможност за втори гол за Лудогорец, след като очи в очи с вратаря на гостите Бутез стреля право в тялото на стража на гостите.

Противно на логиката Антверпен изравни в 63-тата минута. Гостите получиха право да изпълнят корнер, от който Симен Юклерод качи топката на главата на Питер Геркенс и той я прати в мрежата на Пламен Илиев.

Попадението тотално разби играта на Лудогорец и в следващите минути Антверпен имаше пълно игрово предимство. В 70-ата минута много лошо връщане назад на Алекс Сантана позволи на Лиор Рафаелов да открадне топката и да вкара за 2:1 за Антверпен.

ЦСКА пък отстъпи пред румънския шампион ЧФР Клуж с 0:2 на националния стадион "Васил Левски" в София в двубой от група А.

Всички голове в срещата паднаха след почивката, а техни автори станаха Марио Рондон и Чиприан Дяк от дузпа, съответно в 52-ата и 73-ата минути.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!