Лоши новини за Левски. Илиян Стефанов е аут до края на сезона

Василен Петров 31 октомври 2022 в 11:27 1320 1

Левски

Снимка start.photo.bg

Предстои да стане ясно колко дълго ще продължи възстановяването на Стефанов.

Проблемите за тима на Левски идват един след друг. "Сините" навлязоха в негативна серия от 4 последователни срещи без записана победа - 3 загуби и 1 реми. За предстоящия двубой срещу Черно море Станимир Стоилов няма да може да използва четирима ключови футболисти, съобщава "Тема Спорт"

Към вече контузените Ивелин Попов и Билал Бари се присъединява и Илиян Стефанов, който получи тежка травма при домакинството на ЦСКА 1948 през изминалия уикенд, завършило 0:0. Извън състава ще бъде и дефанзивният халф Андриан Краев, на когото ще бъде наложено наказание от дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз. 

Сблъсъкът на стадион "Тича" трябваше да се състои още в 4-ия кръг на Първа професионална лига, но бе отложен. Той ще се проведе на 2 ноември, сряда, с начален час 17:15.

Стефанов има сериозна травма в областта на глезена след бруталното влизане в краката му от страна на централния бранител на гостите Елитон. Опасенията на лекарския екип са, че той може да отсъства доста дълго време. Предстои извършването на нови обстойни прегледи на футболиста, които ще дадат повече яснота относно цялостното му състояние. По този начин единствена опция на върха на атаката е младият Марин Петков, който е и най-резултатният състезател за отбора от началото на сезона с 4 гола. 

Краев ще бъде санкциониран с лишаване от футболни права за 1 среща. Причината е, че в събота той получи своя пети жълт картон в българския елит. Резонен избор за негов заместник се очертава нигерийския играч Шеху.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!