Левски пристигна в Хърватия с бойни песни (видео)

OFFNews Последна промяна на 12 юли 2017 в 09:46 1342 0

Левскарите демонстрираха отлично настроение на път към Хърватия а мач с Хайдук от Лига Европа. Въпреки че потеглиха по нощите, играчи и придружаващи лица запяха песни на агитката още в самолета.

Треньорът Николай Митов извади от групата за сблъсъка с Хайдук юношите Деян Иванов и Атанас Кабов. На техните места се появиха новите попълнения Нелуц Рошу и Жорди Гомес.

Очаква се първият да е титуляр, а испанецът да се появи през втората част. Отсъствието на младия Деян Иванов означава, че новото попълнение от Верея Георги Ангелов ще бъде използван като централен бранител, ако има необходимост.

Левият защитник на Левски Иван Горанов обобщи настроението в съблекалнята: "Отиваме да покажем една добра игра и да постигнем един добър резултат, като вярвам че ще бъдем крайни победители. Взехме си поука от втората среща със Сутиеска. Тогава трябваше на всяка цена да продължим, а сега трябва да бъдем по-спокойни и да покажем нашата игра.

Собственикът Спас Русев ни каза хубави думи, мотивирани, но това си остава между нас. Работим здраво всеки ден, за да се сплотява колективът, а също така да сме по-добре подготвени физически. Обстановката е доста позитивна в отбора. Щастливи сме и имаме голямо желание да постигнем успехи.

Вярвам, че ще преодолеем Хайдук. Разучавахме Хайдук, но как ще се противопоставим ще разберете на двете срещи с тях. Мечтаем за групите на Лига Европа", каза Горанов, който беше привлечен от Локо Пловдив.

Срещата е утре от 21,30 ч. българско време, а реваншът седмица по-късно на "Георги Аспарухов", който отново ще е затворен частично заради расистките изцепки миналия сезон.