Дават евромачовете на Левски и Ботев по телевизията

Нападателят Венци Христов иска огромна заплата от пловдивчани

OFFNEWS 10 юли 2017 в 10:49 2258 0

Мачовете на Левски и Ботев от Лига Европа отново ще бъдат излъчени от платения канал "Диема спорт". Правата за срещите на "сините" с Хайдук, и тези на канарчетата с Бейтар, вече са откупени.

Жълто-черните и тимът от Подуяне гостуват в първите си срещи, на 13 юли, четвъртък. Двубоят на Левски започва от 21,30 часа българско време, докато този на Ботев е с половин час по-рано.

На реванша левскарите ще играят пред празни трибуни заради наказание, а срещата в София е от 20,00 часа.

Ботев пък ще приеме израелския си съперник с половин час по-късно на реванша в Бургас, където по традиция играе домакинските си мачове поради липса на лицензиран стадион.

Междувременно стана ясно, че нападателят Венци Христов е поискал 10 000 евро заплата от Ботев (Пловдив), информира TribunaPlovdiv.bg. Сериозните финансови изисквания на 28-годишния таран засега осуетяват преминаването му при „канарчетата“.

Това е точно два пъти над най-високата заплата при жълто-черните, която взима Тодор Неделев. Христов е вариант №1 за треньора на Ботев Николай Киров - Белия.

Преговорите с нападателя отново са актуални, след като Мартин Тошев предпочете да играе за новака в елита Септември (София).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови