Левски отново си тръгна от Варна с наведена глава

OFFNews 10 ноември 2018 в 16:57 1758 0

Черно море победи Левски с 1:0 в драматична среща от 15-ия кръг на Първа лига, игран на стадион "Тича". Това е втори удар за "моряците" в рамките на 10 дни, след като в края на месец октомври именно те отстраниха столичани в турнира за Купата на България.

На фона на предишните мачове футболистите на треньора Славиша Стоянович бяха неузнаваеми в нападение, като по-опасните ситуации идваха от статични положения и заслужено получиха гол в средата на първото полувреме, който бе дело на Жоржиньо след поредна грешка на Мартин Полачек.

През втората част "сините" се опитаха да стигнат до нещо в мача, но трудно успяваха да стигнат до чисти положения, благодарение на добре организираната защита на "моряците". Като за капак на всичко Жерсон Кабрал бе изгонен, след като получи втори жълт картон за симулация.

Така Левски вече е на 3-ото място в класирането на първенството с актив от 34 точки, 1 по-малко от ЦСКА и Лудогорец, който в неделя ще се изправи срещу Берое. Отборът на Черно море пък е 6-и с 21 пункта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови