Левски кани легендата Марадона за мача на 19 август

OFFNews 30 май 2018 в 10:26 3465 1

Легендата Диего Армандо Марадона може да е част от официалната делегация на Бока Хуниорс за гостуването в София на Левски на 19 август, пише "Тема спорт". Великият аржентинец е най-голямата легенда на Бока.

Хора на "сините", както и организаторите на турнира "Георги Аспарухов" от промоутърската фирма, вече търсят възможно най-преките пътища към Марадона. Отскоро той е президент на беларуския Динамо Брест.

Затова и разговорите са още отсега, а целта е Диего да съобрази ангажиментите си така, че да отсъства за 2 дни от Беларус през август. Ако е необходимо, ще бъдат калкулирани разходи за частен самолет, а сметката ще плати спонсор на мача с Бока Хуниорс.

Припомняме, че последната покана към Марадона за гостуване в София бе на юбилея на Христо Стоичков, отново на стадион "Васил Левски", преди 2 години. Тогава обаче легендата на световния футбол не успя да уважи българския си приятел поради ангажименти в Саудитска Арабия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11982

1

leomesi

30.05 2018 в 12:19

Хич не ми се вярва да дойде. Той на Стоичков на шоуто не дойде, въпреки че беше обещал. Марадона си е Марадона. Прави си каквото си иска.
 
X

Подкастът на OFFNews