Легенда на ЦСКА критикува столичните грандове

OFFNews 14 февруари 2019 в 09:55 1077 0

Легендата на ЦСКА и бивш капитан на "червените" Георги Димитров - Джеки атакува отборите на Левски и ЦСКА в интервю за “Тема Спорт”. Защитникът изказа мнението си за случващото се в лагерите на "сини" и "червени" събитията, като бе крайно критичен в коментарите съм относно липсата на резултати.

“На хората отсега им е ясно кой ще е първи. А кой ще е втори или трети няма никакво значение. ЦСКА и Левски го обърнаха все едно участват на спартакиада - състезават се на олимпийския принцип. Писнало ми е години наред да слушам само оправдания. И винаги има един десетина клакьори, които ги наричам хор “Бодра смяна”. За тях всичко е цветя и рози и няма никакви проблеми. Те възхваляват всеки президент, та чак и Лупи. Фактите са следните - в ЦСКА се наляха много пари, но успехите липсват. Лошото е, че около собствениците се въртят хора, които въобще не са наясно с материята. Затова нека не обвиняват публиката, че не е на стадиона. Когато с години стоиш в подножието и не печелиш мачове и купи, нормално никой няма да идва да те гледа.
На Балканите е така - хората са на стадиона само когато големите отбори бият наред и печелят отличия”, продължава Джеки.

Той е на мнение, че и Лудогорец е свалил нивото, но причината се крие в не само натрупаната инерция и потенциал, но и липсата на конкуренция, което ги улеснява в шампионата.
Димитров не спести похвали за отборите Витоша Бистрица и Ботев Враца, които играят и се справят прилично, без да имат чужденци в съставите си. В своя завършек той си пожелава силни Левски и ЦСКА, за да донесат радост на многобройните си фенове.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови