Кокала: Левски загуби от отбори, които трябва да побеждава с лекота

OFFNews 28 ноември 2018 в 14:15 1999 1

Бившият треньор на Левски и настоящ такъв на Добруджа Емил Велев за пореден път коментира състоянието на Левски.

Както е известно, именно Кокала изведе "сините" до последната им титла през вече далечната 2009 година.

"Не съм в кухнята на клуба, но явно в Левски има проблеми. Отборът допусна загуби от състави, които трябва да побеждава с лекота. Всяка грешна стъпка на един от трите водещи отбора намаляват шансовете за титлата.

ЦСКА с много слаб мач в Русе победиха с 2:0. Никой не мислеше, че Левски можеше да загуби. Видяхме тотална дезориентация в тима на Левски.

Имаше пауза в шампионата, в която трябваше да се работи за подобряването на играта, а срещу Ботев Враца последните 20-30 минути Левски не стоеше добре на терена и издъхваше", каза пред БНР Велев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6000

1

димитров

29.11 2018 в 17:08



Емиле ,не се обръщам към теб с прякора ти ,защото не се познаваме лично.Иначе съм ти съвременник ,даже съм левскар от детинство ,от времето на Гунди .Познавам те като играч ,а и като треньор.Не знам защо не те харесват в Левски ,но моето скромно мнение е ,че само човек като теб ,може да направи от Левски отбор- синя лавина.И да ги понаучи малко - къде се центрира ,как се играе с глава ,как се улучват 7м врати - изобщо ,неща ,които се учат до 16-17 години.Да забравят дискотеките и чалготеките и да тренират - ако трябва по 8 часа дневно,да не са им малки заплатите.А сега - само сменяме треньорите и купуваме фигуранти на кило - Буш,Роналдиньо,Полачек ,Белмонт,Нашименто и т.н.И ще си правим отбор от вратари - 5-6 човека ,хвани единия ,удари другия.А Левски трябва да мачка ,не да побеждава с по 1 на 0 .Иначе - шампиони : а дано ,ама надали...