Карло Анчелоти сменя Зидан начело на Реал Мадрид

OFFNews 01 юни 2021 в 15:11 909 0

Испанският футболен колос Реал Мадрид е много близо до това да представи новия треньор, който да замени напусналият след края на сезона Зинедин Зидан. Избраният за негов наследник е прочутият италиански специалист Карло Анчелоти, пише изданието Marca.

Анчелоти вече води “белия балет” в периода 2013-2015 година и престоят му беше успешен. Той спечели Шампионската лига, Купата на Испания и Суперкупата на УЕФА.

Президентът на „лос меренгес” Флорентино Перес не иска да отлага с много пристигането на новия наставник и се очаква Анчелоти да бъде представен съвсем скоро като новия предводител на испанския клуб.

В последните часове неговото име сериозно се изписа по медиите, а друго местно издание El Larguero също пише, че италианецът е пред подпис за завръщане на „Сантиаго Бернабеу”.

Английският Евертън, с който Карлето има актуален договор, няма да прави спънки на опитния специалист да се върне в Испания, като ще освободи без искания треньора от град Ливърпул. С Анчелоти начело, Евертън завърши на десетото място в английската Премиър лийг, където конкуренцията е жестока.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!