Юрген Клоп: Ливърпул може да бъде още по-силен

OFFNews 12 януари 2020 в 13:52 2050 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана очарован от поредната победа на мърсисайдци, този път над Тотнъм (1:0), с която тимът постави няколко рекорда.

"Червените" записаха най-добрия старт в историята си и подобриха постижението на Манчестър Сити от сезон 2017/18, когато "гражданите" спечелиха 59 точки от първите 21 мача.

"Фантастично постижение! Ако беше лесно – и други отбори щяха да са го правили. Резултатът е най-важното нещо, но ако все пак имаше отбор, който да заслужава да спечели, това бяхме ние.

Всичко трябваше да бъде решено след 50 или 60 минути и със сигурност трябваше да отбележим още попадения. Разбира се, че мачът бе много напрегнат и интензивен.

На този стадион не се играе лесно. Съперникът се защитаваше дълбоко и трябваше да бъдем много внимателни за неговите контраатаки.

Въпросът не е в това дали мисля, че няма как да играем по-добре. Всъщност съм сигурен, че можем да сме още по-силни. Ако обаче бе лесно да се спечели тук, тогава доста отбори щяха да са го направили. Направихме доста добри неща и определено трябваше да спечелим с по-голяма разлика", каза Клоп.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!