Юнайтед продължава да печели, Солскяер записа рекорд

OFFNews 05 януари 2019 в 17:46 2320 0

Манчестър Юнайтед продължи победната си серия под ръководството на мениджъра Оле Гунар Солскяер. Тимът записа пети пореден успех след идването на норвежеца. 

В мач от 3-ия кръг на ФА Къп "червените дяволи" надделяха с 2:0 над втородивизионния Рединг и се класираха за следващата фаза.

Първото попадение дойде в 22-ата минута, когато Хуан Мата реализира дузпа за 1:0. Испанецът направи двойно подаване с Фред атака в наказателното поле, но бе съборен, а след намесата на ВАР съдията посочи бялата точка.

Интригата до голяма степен приключи в 5-ата минута на добавеното време на първата част, когато Ромелу Лукаку се възползва от подаване на Алексис Санчес зад гърба на защитата на гостите, и реализира за крайния резултат 2:0.

"Кралските поданици" се представиха добре срещу именития си съперник и създадоха доста неприятности на Серхио Ромеро. Аржентинецът обаче спаси всичко възможно.

Дебют за "червените дяволи" направи 19-годишният холандски халф Тахит Чонг, който се появи на терена след почивката.

Юнайтед записа пета победа от пет мача под ръководството на Солскяер, което е рекорд в историята на клуба. И неслучайно феновете на "Театъра на мечтите" скандираха: "Оле, Оле, Оле", в края на двубоя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови