Истерията около Роналдо продължава

OFFNews 18 юни 2017 в 13:44 1951 0

Шефът на Реал Мадрид Флорентино Перес обявил в прав текст на звездата Кристиано Роналдо, че няма да допусне да бъде изнудван от него, съобщават испанските медии.

Въпреки това, след срещата им босът споделил пред хора от клуба, че ще уважи всяко решение на нападателя, дори то да е свързано с напускане. Перес е обявил официална пресконференция за понеделник, на която ще отговори на всички въпроси, свързани с бъдещето на звездата, както и защо се стигна до този разрив. 

Случващото се е добре дошло за френския гранд Пари Сен Жермен, който до момента изглежда най-активен в опитите си да привлече суперзвездата.

Изданието "Corriere dello Sport" твърди, че парижани вече са готови с офертата си за 32-годишния ас. Според изданието, французите ще предложат на Реал 140 млн. евро, а на самия футболист ще гарантират годишна заплата от 30 млн.

Лично президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи е съобщил параметрите на офертата на агента на Кристиано - Жорже Мендеш.

В същото време наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан и капитанът на тима Серхио Рамос уговарят нападателя да остане в тима, пише "А Бола". Френският специалист и защитникът са звънели на португалеца, за да се опитат да го успокоят и да променят решението му.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!