Хубчев: Всичко друго освен трофей, не се брои в Левски, ЦСКА или Лудогорец

OFFNews 09 януари 2020 в 14:39 1641 0

Снимка levski.bg

Треньорът на Левски Петър Хубчев сподели, че до два дни се надява отборът да се подсили с нови попълнения.

Специалистът говори пред медиите преди началото на зимната подготовка на "сините". Хубчев си пожела всички в тима да са здрави и обяви, че за него е много важно себераздаването.

"Всички хора, които смятаме, че трябва да бъдат днес са тук или скоро ще бъдат. С Живко Миланов имаме малък проблем, от утре ще се включи в тренировките. Новопривлечените футболисти Симеон Славчев и Деян Лозев стартират от днес.

Холмар Ейолфсон, с наше разрешение, няма да бъде на първия лагер в Сандански. Невъзможно е от първия ден да разполагам с всички футболисти. Сигурен съм, че Холмар ще бъде максимално съвестен и концентриран и ще се върне при нас в добро физическо състояние. Надявам се само здрав да се върне.

Селекцията е отворен процес. Всички налични футболисти започват подготовка с нас. Възможно е някой да бъда отдаден под наем. Надявам се до два дни, максимум, да имаме решение и по входящите трансфери. Нека видим в какво състояние са Славчев и Лозев. Ясно е какво очакваме от тях.

Подготовката е един от най-тежките периоди във футбола. Не крия, че натоварванията ще бъдат големи. Чух, че един нов треньор в България - Павел Върба каза, че колкото по-тайно се случват нещата, толкова по-добре.

Изисквам пълно себераздаване от страна на футболистите в тренировките и мачовете. Едва ли ще намерим треньор в този клуб, който ще бъде доволен с второ, трето или четвърто място.

Всичко друго освен титла и купа, не се брои в отбори като Левски, ЦСКА или Лудогорец. За мен е важно да се подготвим и да бъдем здрави. Еднакво важни са всичките ни мачове през пролетта", каза Хубчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови