Гризман спря Реал Мадрид (видео)

OFFNews 08 април 2017 в 19:18 3490 0

Антоан Гризман не се трогна от коварните изпълнения на някои медии, които го пратиха точно днес в Реал, и наказа лидера за 1:1 на "Бернабеу". Асът на Атлетико вкара изравнителния гол в края на мадридското дерби.

Трябва да почерпят в Барселона. Каталунците са на три точки от Реал, като гостуват довечера на Малага. Ако победят, ще изравнят "белите", макар и със среща повече.

Иначе мачът се разви перфектно за Реал. След пропуски, най-фрапантен от които на Роналдо, ветеранът Пепе наказа Атлетико с глава. Той засече центриране от фаул на Кроос. Това беше последното мадридско дерби на Пепе.

Последва пропуск на Фернандо Торес, който остана сам срещу вратаря, но Навас спаси. Нищо обаче не можеше да попречи на Гризман малко след това. Резервата Кореа му хвърли идеален пас и френският национал би точно до гредата - 1:1.

С последния сигнал треньорът на гостите Диего Симеоне полудя от щастие. Той се заяде с Реал в седмицата преди дербито. А и има да връща за два нещастно загубени финала в Шампионската лига.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови