Габриел Обертан: Чувствам, че феновете на Левски оценяват труда ми

OFFNews 04 октомври 2018 в 15:20 1743 0

Звездата на Левски Габриел Обертан увери феновете на "сините", че няма да напуска клуба през лятото и новото споразумение ще бъде сключено след изчистването на дребни детайли. Това би трябвало да се случи до края на месеца.

"Има детайли за изглаждане, но се движим в правилната посока и съвсем скоро всичко ще приключи. Разбира се, че положението в клуба е фактор за всеки футболист при избора му къде да играе.

В момента положението е много по-добро от миналата година. Имаме нов треньор и нови играчи, които допринесоха с качества. Вървим добре и не виждам причина да си тръгвам.

Чувствам, че феновете оценяват труда ми. Показват го във всеки мач и усещам любовта им. Не само на терена, а и извън него. Няма причина да си тръгвам, когато имаме страхотен отбор и страхотен треньор.

Не бих казал, че съм имал проблеми с Делио Роси. Имахме различни виждания за схемата на игра. Това е всичко", каза Обертан.

Днес французинът и съотборникът му Станислав Костов бяха избрани за най-добри играчи на 9-и и 10-и кръг в Първа лига, а 27-годишният футболист сподели, че се надява да продължи да бележи с подобни темпове за "сините".

"Левски играе по-офанзивен футбол при новия треньор. Не съм очаквал да бъда голмайстор на първенството към този момент. Радвам се, че вкарвам и се надявам да продължа да го правя.

Преди мача със Славия и след последната ни победа е спокойно. Но знаем, че трябва да спечелим и срещу следващия ни съперник. За да продължи да бъде спокойно. Победихме ЦСКА, но вече сме забравили този мач. Мислим за срещата със Славия", каза Костов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови