Дженоа гледа слависти, те падат 0:3 от Верея

Оffnews 02 март 2017 в 19:37 1873 0

Верея приземи бързо 3:0 Славия на „Трейс Арена”. Мачът беше решен в началото след дузпа и червен картон за Владимир Семерджиев от гостите. Педро Еуженио излезе на чиста позиция около вратарското поле. Семерджиев го фаулира, а играчът на Верея леко преигра с хвърлянето.

Съдията Георги Кабаков след кратък размисъл изгони Семерджиев с директен червен картон и даде дузпа. Георги Андонов стреля силно вдясно за 1:0. Заменилият го на почивката Янислав Иванов даде спокойствие на домакините с първите си два гола за старозагорци.

С успеха Верея мина над Славия в класирането с 26 точки на 10-о място докато „белите” са 11-и  с 24. Верея има равни точки със съгражданите си от Берое, но по-лоша голова разлика.

Спортният директор на Дженоа Карло Талдо днес проследи лично от трибуните изявите на близнаците Петко и Андреа Христови от Славия, които играха пълни 90 минути. Първият дори можеше да се разпише във вратата на домакините.

Преди мача пък Верея подписа договор до края на сезона с Иван Бандаловски. Десният защитник идва в новия си клуб като свободен агент, след като напусна Партизан миналата година. Бандаловски благодари на ръководството на Верея за поканата.

"Разбрахме се бързо и се радвам, че отново ще играя. Смятам, че мога да помогна на амбициозния проект на клуба", заяви бившият български национал.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови