Дидие Дрогба: Юнайтед може да повтори успеха на Челси от 2012

OFFNews 10 април 2019 в 17:31 1722 0

Тази вечер Манчестър Юнайтед приема на "Олд Трафорд" отбора на Барселона в първи четвъртфинален сблъсък от Шампионската лига. Бившият нападател на Челси Дидие Дрогба е на мнение, че "червените дяволи" са способни да спечелят турнира през този сезон, въпреки че тимът не е поставян сред големите фаворити за това. Лондончани бяха в същото положение през 2012 г., когато въпреки шестото място във Висшата лига, те успяха да триумфират в най-комерсиалния турнир след като надви отбора на Байерн Мюнхен след дузпи във финала на “Алианц Арена”.

“Знаехте ли, че ще спечеля Шампионската лига през 2012 г.? Защото аз не. Дори и аз не знаех, че сме способни на това. Може би някой играч или отбор ще се изяви, клуб като Манчестър Юнайтед. От това, което видях срещу Пари Сен Жермен, трябва да разчитам на тях. Имат дух и класа. Разполагат с мениджър, който е печелил трофея и знае как да побеждава. Винаги е нещо различно, когато треньорът е играл в клуба." споделя Дрогба пред сайта Goal.com.

Познава духа и знае всичко за клуба. Играчите уважават това. Така се случи с Роберто Ди Матео и нас. Сега ситуацията е същата с Манчестър и Оле Гунар Солскяер. Не трябва да прекаляваме със сравненията, но виждам малко от това, което направихме през 2012, защото те спечелиха на Парк де Пренс, а никой не предполагаше, че са способни, при това по много, много добър начин. Така че е интересно”, завърши котдивоарецът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!