Черно море пристига по въздух за сблъсъка с Левски

OFFNews 23 май 2018 в 11:21 2407 0

Отборът на Черно море ще пътува със самолет до София, с което ще се избегне изморителното разстояние до столицата от Варна с автобус. Варненци пристигат днес в столицата, а от 18 часа ще проведат тренировка.

Така играчите ще бъдат максимално свежи за предстоящия важен бараж с Левски, след който ще стане ясно кой измежду "сините" и варненци ще спечели последната квота за Лига Европа.

Срещата е в четвъртък, 24 май, от 20,00 часа на стадион "Георги Аспарухов". Левски завърши на трето място в класирането след успех над Верея с 2:0 в последния кръг, докато "моряците" на Илиан Илиев стигнаха до мачбола за евротурнирите, отстранявайки Локомотив (Пловдив) на баражите, а преди това и Септември.

В Левски са амбицирани да вземат мача, тъй като съвпада със 104-ата годишнина от основаването на клуба, но същото важи в голяма степен и за варненци. Неслучайно ръководството на клуба е обещало сериозни бонуси на щаба и футболистите.

Групата на Черно море: Благой Макенджиев, Иван Дичевски, Мирослав Енчев, Илиас Хасани, Даниел Димов, Атанас Зехиров, Кононго, Георги Илиев, Фабио Мартинш, Мартин Костадинов, Аристот Н`Донгала, Емил Янчев, Лъчезар Йорданов, Мехди Фенуш, Георги Божилов, Петър Витанов, Мартин Минчев, Марек Кузма, Радослав Василев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови