Босът на ПСЖ: Голям проблем! Фланелките на Неймар не стигат

Катарският богаташ твърди, че клубът е на печалба, посъветва конкурентите да си гледат работата

ОFFNews 12 септември 2017 в 14:50 2020 0

Снимка Reuters

Нов проблем пред ПСЖ! Фланелките на Неймар свършиха! Парижани успяха да продадат близо 210 000 реплики.

Припомняме, цената на една от тях е 85 евро. Още 15 евро струва принтирането на името на Неймар или това на фена. Срещу още 5,64 евро фенът получава върху екипа с номер 10 и бадж на френската лига.

Новината разкри лично босът на ПСЖ - Насер Ал-Келаифи, който е под страхотен натиск за нарушаване на финансовия феърплей. Катарецът извади близо 422 милиона евро за Неймар и Килиан Мбапе.

Богаташът сподели пред Daily Telegraph: “Днес имаме голям проблем - нямаме достатъчно фланелки, Бях в САЩ миналата седмица и видях навсякъде екипите на ПСЖ. Същото е в Азия, Латинска Америка, Близкия Изток".

Катарецът добави: "Говорих със собственика на Globo TV в Бразилия и то ми каза: "Познай колко души гледаха представянето на Неймар в ПСЖ. Представянето, не първия мач!". Предположих 5 милиона. Отговори ми отрицателно. Тогава покачих на 10 милиона. Тогава той ми отвърна: "Не! 85 милиона". Невероятно".

Босът на ПСЖ очевидно говори, засегнат от обвиненията на друга клубове и разследването на УЕФА за финансов феърплей. Той посъветва всеки да си гледа бизнеса.

"Работихме здраво през последните 6 години и приходите на клуба нараснаха значително - от 81 милиона паунда на година до близо 450 милиона годишно. Последните два сезона сме на печалба. Планираме преходите да скочат с още от 20 до 40 процента", каза още човекът с парите.

"Имаме година да покрием критериите на френската професионална лига - до 30 юни, 2018 година. Нека всеки се успокои и да гледа как да построи собствения си проект. За хиляден път повтарям - ПСЖ ще се справи. Ние инвестираме, за да сме конкурентни в Шампионската лига, но уважаваме правилата", завърши катарският милиардер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки