Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Благой Георгиев претърпя операция на коляното

OFFNews 07 ноември 2017 в 07:46 2248 0

Бившият национал Благой Георгиев е претърпял операция на менискуса в лявото коляно. Футболистът съобщи това пред "24 часа" от Москва, където се възстановява.

35-годишният халф в момента е състезател на Оренбург, който играе във второто ниво на руския футбол. В мач от него бившият национал е усетил проблема в коляното си.

"Наложи се да бъда опериран. За тази година за мен мачовете приключиха", заяви Благо.

Неговият договор с Оренбург е до края на сезона. В него има опция за удължаването му с още една година, ако тимът се завърне в Премиер лигата. 

Благо играе в руския елит от началото на 2009 година до края на миналата кампания. Халфът носи фланелките на Ахмат, Амкар и Рубин.

Междувременно актуалният капитан на националите Ивелин Попов попадна в любопитна ситуация в минутите след победата над Уфа (3:1) от поредния кръг на руското първенство.

Попето излезе като титуляр, но в 75-ата минута отстъпи мястото си на Марио Пашалич. След последния съдийски сигнал старши треньорът на Спартак Масимо Карера свойски прегърна българина и започна да му шепти нещо в ухото.

Двамата не спряха да се усмихват, а кадрите от диалога помежду им намериха място в традиционния седмичен обзор на сайта Чемпионат за най-интересните моменти от кръга.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!