Берое предлага договор на Бербатов

OFFNews 28 юни 2017 в 16:00 1665 0

От Берое имат намерение да предложат договор на звездата на българския футбол Димитър Бербатов.

На този етап, обаче, треньорът и добър приятел на нападaтеля Александър Томаш тактично отклонява въпроса за статуса на Бербатов в клуба. "Той само тренира с нас", коментира специалистът.

"Надявам се Бербатов да подпише с Берое. Знам, че ще има такова предложение към него от страна на ръководството на клуба. Вече дали ще се съгласи, зависи само от него", коментира кметът на Стара Загора Живко Тодоров пред ТВ Стара Загора.

Бербатов вероятно ще продължи да тренира с Берое и в София, където старозагорският тим ще бъде на лагер от 30 юни до 7 юли на базата на националния отбор в Бояна.

Там "зелено-белите" ще изиграят и 2 контроли, в които се очаква Бербатов отново да вземе участие - на 1 юли срещу отбор от Израел и вероятно на 7 юли срещу ЦСКА.

Вчера звездата на българския футбол отбеляза попадението с което Берое победи с 1:0 Славия в контрола, която се игра в Разлог.

Берба порази противника в 90-ата минута. Нападателят, който тренира със "зелените" бе титуляр за Берое и изигра цял мач. "Белите" пропуснаха дузпа в 81-ата минута, когато вратарят Богомил Цинцарски спаси след изпълнение от бялата точка на Атанас Милев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!