Бербатов: Дано Юнайтед не чака 29 години за титла като Ливърпул

OFFNews 03 октомври 2019 в 15:21 1454 0

Бишият национал Димитър Бербатов смята, че Манчестър Юнайтед вече губи своето ДНК на победител.

Той се надява в най-скоро време "червените дяволи" да спечелят титлата на Англия, за да не се повтори "сушата" на големия съперник - Ливърпул. Мърсисайдци чакат вече 29 години за трофея.

"Много ми е трудно и объркващо да призная, че Юнайтед е толкова далеч от Манчестър Сити и Ливърпул. Когато гледате тези два отбора, виждате колко им е лесно да контролират топката, а понякога си личи, че тази увереност я няма у играчите на Юнайтед и отборът страда от това.

Силно се надявам, че "червените дяволи" няма да свършат като Ливърпул и да чакат 29 години за титла. Вече шест години продължава сушата, а това е прекалено много за отбор като Манчестър Юнайтед.

Когато попаднеш в тази спирала, полека-лека губиш ДНК-то си на победител. Вижте какво се случи през тези дълги години с Ливърпул!

Да, сега мърсисайдци играят доста по-добре, но им трябваха сигурно десетилетия, за да се върнат обратно и да играят отново хубав футбол.

Юнайтед има спешна нужда да намери тази печеливша формула. Това трябва да стане колкото се може по-скоро", каза Бербатов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови